Alarmsikring Horsens

Alarmsikring

Alarmsikring er den mest effektive måde at jeres værdier bedst muligt på. Derved kan både du og et eventuelt tilknyttet alarmselskab få besked, hvis I får ubudne gæster. Hos Guldahl opsætter vi alarmsikring hos både private og erhverv. Vi tilbyder løsninger både med og uden tilknyttet vagtselskab.

Danmark har en meget kedelig rekord inden for indbrud. Både i private hjem og i virksomheder. Selv om antallet af indbrud de seneste år har været faldende, har vi stadig omkring 5 gange så mange indbrud, som i vores naboland Sverige og hele 9 gange så mange indbrud som i Norge.

Ifølge politiet skyldes det især, at det er nemt for østeuropæiske tyvebander at komme ind og hurtigt ud af landet igen. Her er det er det lidt sværere fra de øvrige nordiske lande.

Efterlad dit hjem eller din virksomhed i alarmberedskab

Derfor er det vigtigere end nogensinde, at have installeret alarmsikring. For med et tydeligt placeret alarmskilt på døren og i vinduerne, ved tyvene at de har begrænset med tid, før der kommer nogen. Det gælder uanset om du har et vagtselskabs logo på skiltet eller ikke. For har du allieret dig med naboer eller nærtboende familie og venner, kan de oftest være fremme hurtigere end vagtselskabet.

Få en professionel installation af alarmsikring

Selv om det i dag er muligt at købe billige løsninger på alarmsikring på nettet og du ikke behøver at trække hverken telefon- eller ledninger mellem de enkelte dele af din alarmløsning, kan det altid betale sig, at få en fagmand til at forestå opsætningen af alarmsikring – både derhjemme og i særdeleshed i firmaet.

Derved sikrer du dig, at du får placeret rumfølere, dørfølere og andre enheder mest optimalt, ligesom du er sikker på, at der er valgt driftssikre løsninger, hvor du ikke skal skifte batterier hele tiden eller enhederne taber forbindelsen.

Kombinerer du alarmsikring med videoovervågning, får du den stærkeste sikring mod tyveri!