Vi udfører totalløsninger inden for elinstallationer – i både private hjem, virksomheder og industribygninger. Hos Guldahl ApS sikres du en professionel service. Vi kommer til tiden. Og vi rykker lynhurtigt ud, når skaden sker. Hele døgnet – året rundt.

Guldahl ApS leverer komplette løsninger inden for elinstallationer – alt fra traditionelle elinstallationer som belysning til mere avancerede som intelligent styring (IHC,KNX). Uanset om det gælder udskiftning af stikkontakter eller et tjek af den intelligente styring, så står vi klar med professionel service på dine elinstallationer.

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov kombineret med vores erfaring og specialviden inden for den teknologiske udvikling, tilbyder vi dig en professionel rådgivning i, hvilken løsning der matcher dine ønsker bedst. I fællesskab finder vi den løsning, du har brug for.

Vi er en certificeret el-installatør (KLS), og overholder de aftalte betingelser, og leveringstider. Uanset opgavens omfang og udfordringer. Derfor er Guldahl det rigtige valg til løsninger inden for elinstallationer.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.