Elektriker Horsens

Elektriker

En elektriker er det naturlige førstevalg, når du skal have ændret på de elektriske installationer eller har brug for at få udført el-arbejde i en ny- eller ombygning. For selv om lovgivningen er lempet en del for, hvad du selv må udføre, er det stadig lovpligtigt, at benytte en elektriker, når der skal ændres på de faste installationer.

Elektrikeren er en faguddannet håndværker, der ved hvad han har med at gøre, når der skal sættes nye installationer op både hjemme og i firmaet, eller hvis de eksisterende installationer skal lægges om. De fleste installationsarbejder kræver godkendelse af en elinstallatør. Det er din sikkerhed for, at det udførte arbejde er i orden og at elinstallationerne ikke vil komme til at give dig problemer i fremtiden.

Guldahl – certificeret elinstallatør med egne elektrikere

Hos Guldahl kan vi foretage alle former for el-arbejde. Vi er certificeret elinstallatør og har ansat nogle af de bedste elektrikere i Horsens og omegn. Vi udfører alt lige fra de traditionelle installationsopgaver som opsætning af belysning, udskiftning af stikkontakter og andre nye installationer og til opsætning af mere avancerede el-løsninger som f.eks. intelligent IHC- eller KNX-styring.

Få et gratis tilbud på en elektriker fra Guldahl

Har du brug for en elektriker i Horsens eller omegn, kan du altid give os et ring. Så kigger vi ud og ser nærmere på den opgave, du skal have løst. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi kan klare det hele lige fra at skrifte det gamle lampested og til at udføre alt nødvendigt el-arbejde i dit nybyggeri eller din ombygning.

Baseret på dine behov, rådgiver vi og vælger i samarbejde med dig den bedste og mest effektive løsning på dine behov, der samtidig holder sig inden for det budget, du har afsat til opgaven. Siger du ja til tilbuddet, finder vi derefter det tidspunkt, der passer dig bedst, hvor vi har tid til at udføre opgaven.