Elinstallationer Horsens

Elinstallationer

Selv om du i dag må foretage væsentligt mere elektrikerarbejde end før, er der stadig en del elinstallationer, der kræver, at du tager fat i en certificeret elinstallatør. Hvad du selv må og hvad du skal tilkalde en elinstallatør til, kan du læse mere om her.

Når det handler om, hvad du selv må foretage dig med boligens elinstallationer, gælder der den meget simple regel, at det du umiddelbart kan gå til direkte, må du gerne selv. Det vil sige, at du gerne selv må tilslutte køleskabe, komfurer, emhætter og andre elinstallationer, så længe det bare handler om at sætte et stik i stikkontakten.

Du må også gerne skifte stikproppen på en ledning, ligesom du må udskifte en eksisterende stikkontakt eller en kontakt i væggen, hvis du ønsker et mere tidssvarende design på dine elinstallationer. Tilsvarende må du også gerne selv skifte en lampe, hvis det udelukkende handler om at tilslutte den til et eksisterende lampeudtag. På samme måde må du gerne opsætte en længere ledning fra lampeudtaget eller stikkontakten og hen til lampen.

Hvilke elinstallationer må du ikke selv sætte op?

Men så snart der skal etableres nye elinstallationer eller placeringen af eksisterende elinstallationer skal flyttes, skal du have fat i en certificeret elinstallatør. Det vil sige, at alt det du ikke umiddelbart kan gå til, uden at ændre på boligens etablerede el-infrastruktur, må du ikke røre ved selv.

Så skal der opsættes en ny eller flyttes en stikkontakt og trækkes ledninger fra den og hen til el-tavlen, skal du have fat i installatøren.

Guldahl – din lokale certificerede installatør i Horsens

Bor du i Horsens og har brug for en certificeret elinstallatør til at etablere nye elinstallationer, så kontakt Guldahl. Vi klarer alle former for arbejde på dine elinstallationer – også dem du gerne må foretage selv. For ikke alle er trygge ved at rode med elinstallationerne.

Ringer du med det samme, finder vi et passende tidspunkt at komme forbi og se på din opgave. Så kan du få et uforpligtende tilbud på arbejdet på dine elinstallationer.