Elinstallatør

Du skal have fat i en certificeret elinstallatør, så snart der skal etableres nye eller flyttes elinstallationer i boligen. Det kræver lovgivningen. Det er din og kommende generationers garanti for, at el-arbejdet er udført korrekt og følger bygningsreglementet og el-lovgivningen.

Lige så snart du skal have flyttet eller have sat nye stikkontakter, lampesteder eller andre former for elinstallationer op, som skal tilsluttes direkte til eller kræver ændringer på boligens eksisterende elnet, skal du have fat i en certificeret elinstallatør. Det er de eneste, der må arbejde på den eksisterende el-infrastruktur i boligen.

Derved er du sikker på, at alle forskrifter og regler er overholdt, så du ikke løber ind i problemer, den dag huset skal sælges og den bygningssagkyndige stiller spørgsmålstegn ved elinstallationerne. Kan du dokumentere at de er udført af en certificeret elinstallatør, er du sikker på, at der ikke er noget at komme efter.

Uden en elinstallatør kan det nemt gå galt

Årsagen til, at du skal have fat i en elinstallatør, når der skal arbejdes på husets elinstallationer, skyldes, at det nemt kan gå galt, hvis du ikke ved, hvordan det skal gøres. Alt for mange brande skyldes ikke-tidssvarende eller forkert udførte elinstallationer og mange hushandler forsinkes eller forpurres af ulovlige elinstallationer.

Derfor kan det ikke betale sig at lade være og rent faktisk kan du få bøder på ikke under 10.000 kroner for at have udført ulovlige elinstallationer.

Ring til Guldahl – hvis du vil være sikker

Så skal du have foretaget arbejde på husets installationer, bør du ringe til en certificeret elinstallatør. Bor du i Horsens, kan du med fordel kontakte os. Vi er din lokale certificerede elinstallatør, som løser alle former for elarbejde i boligen.

Kontakter du os med det samme, kan vi aftale, hvornår vi skal komme forbi og give et uforpligtende tilbud på dit elarbejde.