Energioptimering Horsens

Energioptimering

Er du klar over, hvor mange penge du kan spare på dit el- og varmebudget, hvis du lader fagfolk energioptimere din bolig? Det kan vi hjælpe med hos Guldahl, din certificerede elinstallatør i Horsens.

Med energioptimering kan du skære mange penge af både el-, varme- og kølebudgettet, ved at udnytte overskudsvarme og el på tværs af boligens forskellige elektriske og øvrige apparater.

Har du f.eks. en brændeovn eller et pillefyr, kan du med fordel bruge varmen fra dette til at opvarme brugsvandet op i jeres varmtvandsbeholder, hvis du i dag anvender en elektrisk varmtvandsbeholder. Tilsvarende kan overskudsvarmen fra et køleanlæg også anvendes til opvarmning af brugsvand.

Energioptimeringen kan også foregå ved, at du overgår til andre energiformer end dem, I anvender i dag eller installerer andre energibesparende foranstaltninger som f.eks. el-spareskinner og LED-pærer.

Både gavnligt for miljøet og økonomien

Det er ikke kun økonomien, der får en gevinst ved en energioptimering. Også miljøet vinder ved det, fordi du nedbringer CO2-udslippet og er med til at bidrage til den grønne omstilling.

Men den besparelse du mærker først, er naturligvis den økonomiske – og den slå igennem fra første sekund den nye løsning er i brug. Oftest er besparelsen tilmed tjent hurtigt hjem sammenlignet med andre investeringer i samme størrelsesorden – uanset om vi taler få eller mange penge.

Endelig kan du få energisparetilskud fra din lokale energiforsyning, når du som privatperson energiforbedrer din bolig. Vi hjælper dig gerne med ansøgningen.

Vi energioptimerer både boliger, firmaer og institutioner

Alle kan spare penge på energiforbruget, ved at få gennemgået boligen, firmaet eller institutionen af fagfolk, der har forstand på energioptimering. Størrelsen på besparelsen kommer naturligvis an på jeres energiforbrug og de installationer, I har.

Vi kommer gerne ud og ser jeres nuværende energiforbrugende løsninger igennem. Baseret på vores gennemgang giver vi jer et gratis og uforpligtende tilbud på, hvilke energioptimeringer vi kan fortage, samt hvad prisen vil være for at implementere dem.

Så kontakt os allerede i dag – jo før du kommer i gang med energioptimeringen, jo hurtigere begynder du at spare penge.