køling serverrum

Behovet for køling af data-og serverrum

Det er ikke til at komme udenom et nedkølingssystem til et serverrum, da et sådant rum og lignende lokaler, som datacentre osv., især har et reelt potentiale til og derfor er i stand til at overophede og en brandfare kan pludselig opstå, idet de overophede maskiner og deres materialer hurtigt kan stå i flammer. Vores kølesystemer hos Guldahl til serverrum er særligt udtænkt til køling af serverrum og egner sig derfor til dette formål uden sammenligning. Disse kølesystemer kan holde maskinernes biprodukt af varme i skak og luften stabil, så temperaturen forbliver under kontrol og i den rette temperatur uden risiko for brandfare.

En grøn køling af dit serverrum

Selvom et serverrum har brug for en konstant og kraftig nedkøling, er det ikke ensbetydende med en stor elregning eller et overforbrug af energiressourcer. Du får med vores løsninger til nedkøling og luftkontrol, et miljøvenligt produkt, som gør brug af genvindingsteknikker og vedvarende energikilder, så din nedkøling bliver bæredygtig. Med dette minimumsforbrug af el og energi, er du sikret den grønne løsning til din nedkøling af serverum.

Den bedste løsning til køling af dit serverrum

Hos Guldahl får du mere end blot det suveræne produkt og de mange års erfaring for området, du får naturligvis også en service, som matcher vores høje standard og professionelle interesse. Vores service begynder, når du tager kontakt til os og du får del i vores grundige viden gennem en dækkende rådgivning og vejledning af dine muligheder. Vi er med dig hele vejen af processen og installerer og sætter dit valgte kølesystem op for dig. Efterfølgende vil vi løbende sørge for vedligeholdelse af kølesystemet i dit serverrum, så du ikke behøver at tænke mere over det eller bruge tid på dit kølesystem. Når dit kølingssystem er i hænderne på os, er du sikker på en optimal og funktionel nedkøling.