Tyverialarm Horsens

Tyverialarm

Skal du sikre huset bedre mod indbrud, er en tyverialarm med til at gøre dit hus mindre interessant at bryde ind i – uanset om du vælger at få tilknyttet et alarmselskab eller bare får alarmen til at ringe til naboerne. Hos

Guldahl opsætter vi tyverialarmer op hos både private, firmaer og institutioner – med eller uden vagtordning.

Selv om antallet af indbrud er faldende herhjemme, er det stadig væsentlig højere end i vores skandinaviske broderlande, som vi ellers altid ynder at sammenligne os med. Faktisk er det hele 9 gange højere end i Norge og 4 gange højere end i Sverige!

Alene af den grund bør du overveje at få opsat en tyverialarm – eventuelt i samspil med noget videoovervågning. Hos Guldahl kan vi sætte begge dele op. Ved at kombinere synlige videokameraer og en tyverialarm, gør du huset mindre interessant at bryde ind i – især fordi det bliver svært at komme ind, uden at blive opdaget.

Jamen, har tyve respekt for en tyverialarm?

Du har sikkert hørt skrækhistorier om, at hele hjem er blevet tømt på trods af, at der var installeret tyverialarm, fordi vagtselskabet var længe om at komme frem. Men vælger du Guldahl til at installere din tyverialarm, kan du frit vælge, om alarmen skal være tilknyttet et vagtselskab eller ”bare” skal ringe ind til naboerne.

Begge dele får tyvene til at tænke sig om en ekstra gang. Er der ikke et vagtselskabs logo på Alarm-skiltet ved de jo ikke, om naboerne når at komme frem, før de når at komme væk med byttet.

Lad os give et tilbud på opsætning af tyverialarm

Skal du have den mest sikre opsætning af din nye tyverialarm og være sikker på, at du vælger en løsning, der er driftssikker og pålidelig i mange år fremover, skal du bede om et uforpligtende, gratis tilbud fra Guldahl – din certificerede elinstallatør i Horsens.

Vi tilbyder forskellige former for tyverialarmer, som vi kender kvaliteten af – med eller uden vagtordning. Samtidig er vi uafhængige af vagtselskaberne og kan derfor giv dig en helt uvildig rådgivning omkring valget af tyverialarm.