Oplev en bedre energiløsning med Bosch jordvarmeanlæg

Passer et jordvarmeanlæg fra Bosch til dit hjem? Et jordvarmeanlæg sørger for at tilføre dit hjem dets opvarmning i de […]

Nilan skaber højeffektiv ventilation til dit behov

Nilan ventilation kan redde luften i dit hjem Miljøet er en vigtig motivation bag Nilans produkter og netop derfor går […]

Har du brug for en Kinnan varmepumpe?

Opnå din ønskede temperatur med en varmepumpe fra Kinnan En varmepumpe fra Kinnan bruger luften udefra til at give dit […]

 

Varmepumper giver billigere opvarmning

Med en varmepumpe kan du udvinde varme af udeluften – selv når det er vinter. Det gør det muligt at spare mange penge på dit el- og varmebudget og giver samtidig muligheder for bedre styring af temperaturen.

Varmepumper fås både vand- og luftbaserede og skal opsættes af certificerede fagfolk som os – Guldahl el, køleteknik, ventilation i Horsens.

Anvender du el eller olie til opvarmning af boligen eller har du et sommerhus, hvor der er el-varme, kan du med fordel overveje at anvende en varmepumpe i stedet. Den gør det muligt at udvinde varme af udeluften, selv på de dage, hvor det er koldere udenfor end indenfor.

Varmepumpen fungerer som et omvendt køleanlæg eller en air condition, der skaber varme selv af kold luft. Det kan gøres enten i form af luft til luft eller luft til vand. Det første er genialt til mindre boliger og f.eks. sommerhuse, mens luft til vand gør det muligt at bruge en varmepumpe til centralvarme.

Varmepumpen fungerer ved strøm, men genererer typisk 4 til 7 gange så meget energi, som den bruger til driften. Derfor er det en væsentlig mere effektiv varmekilde end traditionel elvarme og mere økonomisk end olie.

Ring til sommerhuset og sæt varmen til

Med en moderne varmepumpe får du de samme fordele, som du har med el-varme i f.eks. sommerhuset. Således kan du sende en sms til varmepumpen, når I f.eks. kører hjemmefra. Så tænder varmepumpen og så står sommerhuset opvarmet og klar til at modtage jer, når I kommer frem.

Moderne varmepumper giver mulighed for at styre indetemperaturen meget præcist, da den jo i princippet fungerer som en omvendt air condition. Bare sæt den ønskede indetemperatur, så sørger varmepumpen selv for resten.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe

Går du og overvejer at anskaffe en varmepumpe, så kontakt Guldahl el, køleteknik, ventilation. Vi er specialister i varmepumper og er certificerede til at sætte dem op. Vi kommer gerne på besøg og finder den helt rigtige varmepumpe til jeres bolig eller sommerhus, samt giver jer et uforpligtende tilbud på både varmepumpen og opsætningen af den.

Husk også at du kan få energitilskud fra dit lokale energiselskab til udskiftningen. Vi hjælper dig gerne med ansøgningen.