Ventilation Horsens

Ventilation til private, butik og erhverv

Ventilation til både private, butik og erhverv

Selv om behovet for ventilation er meget forskelligt alt efter om vi taler private, butikker eller erhverv, klarer vi alle tre typer hos Guldahl el, køleteknik, ventilation i Horsens. Vi kan både opsætte aircondition hos private, avancerede og energirigtige ventilations- og køleanlæg i butikker og industrielle ventilationsanlæg til brug i produktionen og på kontoret. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe aircondition til boligen derhjemme. Typisk opstår behovet, fordi der ikke kan skabes nok udluftning i f.eks. en stue med et stort sydvendt vinduesparti eller fordi det er svært at styre temperaturen i soveværelset om sommeren.

Ventilation og køleanlæg til butikker

I butikker er der brug for ventilationsanlæg   køleanlæg til at sikre en ensartet temperatur i f.eks. grøntafdelingen. Kan I ikke styre temperaturen, risikerer I at reducere holdbarheden på frugter og grøntsager. Og har I først fået et dårligt ry for at sælge rådne eller fordærvede grøntsager, kan det blive svært at komme af med det igen.

Tilsvarende er der oftest også brug for større ventilations- og køleanlæg til kød og mælkeprodukter. Disse kan med fordel installeres, så de arbejder sammen. Det øger udnyttelsen af energien og det er muligt at energioptimere anlægget, så I f.eks. kan få varmt brugsvand ud af overskudsvarmen fra køle- og ventilationsanlægget.

Ventilation til firma og industri

Mange firmaer med egenproduktion har også brug for forskellige former for ventilation. Det kan være f.eks. bortledning af kulilte fra bilerne på et autoværksted eller svejsegasser i produktionen på en jern- og metalvarefabrik.

Behovet for almindelig friskluft er oftest også tilstede i produktionen, lige som mange kontorer har installeret aircondition for at sikre et ensartet indeklima året rundt.

Få et uforpligtende tilbud på ventilation

Uanset om du er privat, har en butik eller et firma, kommer vi gerne ud og rådgiver jer om anskaffelsen og står for opsætningen af jeres ventilationsanlæg. Kontakt os allerede i dag og få et helt gratis og uforpligtende tilbud på ventilation i din bolig, dit firma eller din butik.