Videoovervågning Horsens

Videoovervågning

Sikr dine værdier med videoovervågning – både privat og i firmaet

Med nordisk rekord i indbrud, er der alt mulig god grund til at sikre både hjem, butik og firma med videoovervågning. Synligt placerede videoovervågningskameraer på grunden gør det mindre interessant for tyven at bryde ind. Det samme gælder videoovervågningen i butikker. Skal I have opsat videoovervågning, så kontakt Guldahl – din certificerede el-installatør i Horsens.

Danmark har en af Europas og Nordens højeste indbrudsrate. Især i private hjem. Heldigvis er antallet af indbrud for nedadgående, men stadig har vi over 9 gange så mange indbrud som i Norge og 4 gange så mange, som i Sverige.

En af årsagerne til at indbrudstallet er faldende, er, at folk er blevet bedre til at sikre sig mod indbrud. Det sker dels gennem bedre indbrudssikring af døre og vinduer, dels gennem opsætning af alarmanlæg og så fordi flere og flere får opsat videoovervågning både privat, i butikken og i firmaet. Den teknologiske udvikling og internettet har nemlig gjort det både billigere og nemmere at have med at gøre for både private og erhverv.

Sørg for at jeres videoovervågning er synlig

Uanset om du skal sætte videoovervågning op derhjemme, i butikken eller i firmaet, så sørg for at videokameraerne er så synlige som mulige, så tyvene ikke kan undgå at bemærke dem. Placér dem dog samtidig sådan, at de er svære at komme til eller uset at f.eks. kaste en jakke eller en sæk op over.

Ved at placere videokameraer synlige på grunden, bliver det ikke muligt for tyven at nå uset frem til hverken bolig eller firmabygninger. Tilsvarende vil tydelige videokameraer i butikken gøre tyven klar over, at de ikke kan slippe usete afsted med deres forehavende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på videoovervågning

Ligegyldigt hvor du skal have sat videoovervågning op, kan Guldahl klare det. Vi sælger prisgunstige, professionelle videoovervågningsanlæg, hvor det f.eks. er muligt at blive alarmeret, så snart der registreres bevægelser foran kameraet.

Kontakt os i dag. Så kommer vi ud og rådgiver og giver jer et gratis og helt uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få sat videoovervågning op hos jer.