Passer et jordvarmeanlæg fra Bosch til dit hjem?

Et jordvarmeanlæg sørger for at tilføre dit hjem dets opvarmning i de kolde måneder på en klimavenlig måde, nemlig ved at bruge vedvarende energikilder og arbejde med en optimal udnyttelse af energi, så du vælger det bedste for dig selv og miljøet. Jordvarmeanlægget fungerer ved at nogle væskefyldte slanger, jordvarmeslanger, bliver placeret i jorden på din grund og opvarmes af solen. Ved hjælp af en varmepumpe, pumpes væsken op og varmen trækkes ud og fordeler sig i huset gennem radiatorer. For at installationen af et jordvarmeanlæg kan lade sig gøre, er det derfor nødvendigt med en grund, hvor der er plads til nedgravningen af jordvarmeslangerne.

Jordvarmeanlæg giver dig den rene energi fra jorden

Ved at få installeret et jordvarmeanlæg, som benytter sig af naturlige varmekilder, skåner du miljøet, idet unødig fremstilling af el og varme skæres fra og giver dig ren og rå energi fra jorden. Samtidig generer et jordvarmeanlæg langt mere energi end det forbruger, og du sparer derfor både i energiressourcer og din varmeregning. Vælg en varmepumpe til dit hjem og reducér på den måde dit energiforbrug og dine udgifter til opvarmningen af dit hus på én og samme tid.

Få et Bosch jordvarmeanlæg hos os

Vi forhandler med jordvarmeanlæg fra Bosch, da både vision for og design af produktet følger vores ambitioner om energioptimering og tilgængeligheden af dette. Du får en stabil sikkerhed og holdbar kvalitet med et produkt fra Bosch, som er et af de førende brands inden for energi og varme. Dit jordvarmeanlæg er skabt med en bæredygtig og bevidst vision for fremtiden, hvori klimaet agerer som hovedfaktor i produktets mål og motivation for at opnå en effektiv og ansvarlig energiløsning. Tag kontakt til os i dag og hør om dine muligheder, så vi kan finde frem til den bedste energiløsning til dig.