Nilan ventilation kan redde luften i dit hjem

Miljøet er en vigtig motivation bag Nilans produkter og netop derfor går varmegenvinding igen i alle produkter og ventilationssystemer fra Nilan, for at få mest muligt ud af energiressourcer og skåne miljøet mod overbelastning. Flere af Nilans ventilationssystemer bruger endda to genvindingsteknologier, som giver fuld genanvendelse af varmeenergien. Et ventilationsanlæg med kombineret varmegenvindingsteknologier, benytter sig af en modstrømsveksler og en varmepumpe. Først fjerner anlægget varm luft fra bygningens lokaler og derved bliver fugt, lugt og støv også fjernet. Varmen genvindes af modstrømsveksleren, hvor langt størstedelen bliver brugt og restenergien genvindes derefter via en varmepumpe. Varmepumpen omdanner luften til din valgte temperatur og fører derfor enten varmere eller køligere luft ud i lokalet.

 

Få en grøn energiløsning med ventilation fra Nilan

Uanset om du har brug for at få dækket et mindre område, som dit private hjem, eller søger efter den rigtige løsning til et større sted, eksempelvis en arbejdsplads, så får du et stort udvalg at vælge imellem, hvis du kigger på systemer fra Nilan. Fælles for alle produkter og sammensætninger er det klimamæssige aspekt, som vægtes højest hos Nilan, når der skal skabes effektivt design. Bæredygtighed og optimal udnyttelse af energiressourcer er tænkt med fra starten, og derfor er en ventilationsløsning fra Nilan skabt til dig som ønsker den højeste grad varmegenvinding og vil undgå spild af ressourcer i opvarmningen af dit hjem. Der betyder dog ikke at komforten halter bagefter, tværtimod er denne af en høj funktionalitet og behagelighed for brugeren af produkterne.

 

Et sikkert ventilationssystem fra Nilan

Få ren og sund luft ind i dit hjem eller der hvor du arbejder, samtidig med at du aflaster klimaet. Vi har løsningen til dit indeklima, som forbedres med det optimale ventilationssystem fra Nilan, der er miljøvenlig og fjerner fugtig og beskidt luft og skifter det ud med ren og tilpasset luft. Ved at tage kontakt til os, kan du kan få mere at vide omkring dine muligheder af ventilationsløsninger og vi kan give dig den bedste løsning til dit hjem eller din arbejdsplads.