Trykprøvning og termografering af bygninger med Guldahl i Horsens

Trykprøvning af nye huse med Guldahl
Alle nye huse skal i dag trykprøves for at eftervise at de er tætte og at varmen bliver i huset. De fleste nye huse Oftest forsvinder varmen ud af huset gennem kuldebroer, dvs. Bygningsmaterialer der let leder varmen ud af huset. Når man termograferer

Find ud af hvor varmen forsvinder ud af huset med en termografering

Synes du, at I bruger alt for mange penge på opvarmning af boligen, firmaet eller institutionen. Med en termografering eller termografi får du hurtigt svar på, hvor varmen forsvinder hen. Det kan du få foretaget af Guldahl, din certificerede elinstallatør i Horsens.
Løber varmeregningen løbsk og er der steder i boligen, firmaet eller institutionen, der simpelthen ikke er til at varme op? Så kan det være en god ide at få foretaget en termografering af bygningerne. Det giver dig et overblik over, hvor varmen pibler ud af bygningerne. De steder er det oplagt at sætte ind med efterisolering og eventuelt energioptimeringer på jeres eksisterende varmeløsning.

Hvad er en termografering?

En termografering eller termografi foretages med et særligt kamera, der viser intensiteten af den infrarøde stråling fra en bygning. Derved er det nemt at se, hvor overfladen på bygningen er varm og hvor den er kold.
De varme områder på bygningen er de steder, hvor der mangler isolering eller f.eks. er et vindue. Her er varmeudstrålingen fra bygningens indre større. Ved at gå ind og efterisolere eller udskifte vinduerne til nogle mere energivenlige og moderne typer, kan der spares mange penge på varmeregningen.
Det er også muligt at opdage kuldebroer ved hjælp af termografering. Igen vil varmen enten forsvinde eller også vil der opstå kolde områder på f.eks. vægge eller loft, som kræver mere opvarmning. I begge tilfælde kan det mærkes på energiforbruget.

Lad Guldahl termografere din bolig, dit firma eller institutionen

I forbindelse med energioptimeringer eller opsætning af nye energiformer som f.eks. varmepumper, jordvarme eller lignende, er det altid en god ide at få foretaget en termografering. Derved kan I få identificeret de steder, hvor der bør efterisoleres eller på anden måde effektiviseres, så I kan få det største udbytte af jeres nye energiform.
Hos Guldahl udfører vi derfor termograferingsopgaver for både private, firmaer og institutioner – også selv om det ikke ender med at give os nogen arbejdsopgaver. Så kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på termografering. Jo før du finder ud af, hvor varmen forsvinder hen, jo før kan du få gjort noget ved det.

Få hjælp af Guldahl - kontakt os

Kontakt os, så hjælper vi med at trykprøve og termografering af din bolig, hus, bygning eller institution.

Ring på telefon 76265090 eller send en mail på info@guldahl.dk du kan også benytte kontaktformularen her på siden.