Ventilation i dit hjem med Guldahl

Kravene til nye tætheden af nye huse er i dag store. Derfor kan det være svært at sikre tilstrækkelig udluftning til at sikre et godt indeklima ved at bruge vinduer og døre til at lufte ud med. Derfor har de fleste nye huse et mekanisk ventilationsanlæg der sikrer et optimalt indeklima. Et ventilationsanlæg har filtre der hjælper med at filtrere støv- og pollen partikler fra, og kan derfor mange gange hjælper mennesker med astma eller allergi til en bedre hverdag. Fordi et mekanisk ventilationsanlæg også hjælper med at styre luftfugtigheden undgår man i de fleste tilfælde også problemer med skimmelsvamp når man har et ventilationsanlæg.

Hvad siger loven om ventilationsanlæg

Når man har et mekanisk ventilationsanlæg skal anlægget have et årligt lovpligtigt eftersyn så anlægget fungerer optimalt og filtre bliver skiftet. Får man ikke efterset ventilationsanlægget og skiftet filtrene, risikerer man at ventilationsanlægget spreder skadelige partikler som svampesporer og andre sygdomme gennem luften ud i hele huset. 

Fast årligt lovpligtigt eftersyn med Guldahl

Hos Guldahl udfører vi rigtig mange faste årlige eftersyn hvor vi efterser ventilationsanlægget og skifer filtre andre sliddele når det er nødvendigt. Det fungerer nøjagtig ligesom når bilen skal til service. Vi er selvfølgelig konkurrencedygtig på prisen og leverer altid god service, også hvis du får brug hjælp og reparation af dit anlæg.

Ring til os, og få en pris på et fast årligt eftersyn af jeres ventilationsanlæg eller hjælp til reparation.