Ventilation til dig med Guldahl

Kravene til tætheden af nye huse er i dag store. Derfor kan det være svært at sikre tilstrækkelig et godt indeklima ved at bruge vinduer og døre til at lufte ud med. Derfor har de fleste nye huse mekanisk ventilation der sikrer et optimalt indeklima. Et ventilationsanlæg har filtre der hjælper med at filtrere støv- og pollen partikler fra, og kan derfor ofte hjælpe mennesker med astma eller allergi til en bedre hverdag. Fordi en mekanisk ventilation også hjælper med at styre luftfugtigheden undgår man i de fleste tilfælde også problemer med skimmelsvamp.

Hvad siger loven om ventilation

Når man har et mekanisk ventilationsanlæg skal det have et årligt årligt eftersyn så det fungerer optimalt og filtre bliver skiftet. Får man ikke efterset ventilationsanlægget og skiftet filtrene, risikerer man at ventilationsanlægget spreder skadelige partikler som svampesporer og andre sygdomme gennem luften ud i hele huset.

Fast årligt lovpligtigt eftersyn med Guldahl

Hos Guldahl udfører vi rigtig mange faste årlige eftersyn hvor vi efterser ventilationsanlægget, skifter filtre og andre sliddele når det er nødvendigt. Det fungerer nøjagtig ligesom når din bil skal til service. Vi er selvfølgelig konkurrencedygtig på prisen og leverer altid god service, også hvis du får brug hjælp og reparation af dit anlæg.

Vi efterser alle fabrikater af ventilationsanlæg, deriblandt Dantherm, Danfoss, Genvex, Lindab, Bosch og Nilan.

Ring til os, og få en pris på et fast årligt eftersyn af jeres ventilationsanlæg eller hjælp til reparation.